Kun til jer - og kun i dag!

Opskrift: Spicy edermame bønner

P1011489

Mums! Forleden var jeg en tur på besøg hos min søster og min mor i Nordvestsjælland, hvor jeg jo er født og opvokset :) Jeg havde virkelig lyst til en snasket snack i form af nogle edermamebønner, men gerne i en lidt spicy version, så jeg fandt en opskrift, bryggede lidt på den og det resulterede så i ovenstående; spice edermamebønner! Virkelig lækkert!

Edermamebønner er rig på protein og gode kulhydrater, så de er perfekt, som en god snack. De er ikke det sundese i verden efter at have været en tur igennem denne opskrift, men stadig sundere end slik og chips :)


Det skal du bruge:
– 100 gram edermamebønner med skal (gerne fra frost)
– ca. 200 ml. chilisovs
– 2 spsk. teriyaki- eller soyasovs
– 1 fed hvidløg
– evt. en lille knold ingefær
– salt og citron

Sådan gør du:
Kom de frosne edermamebønner direkte på en varm pande fra frost sammen med chiliovs og teriyakesovs, samt hvidløg og ingefær. Lad det stå 10 minutters tid ved høj varme og vend jævnligt, så de ikke bliver brændte. ‘Sovsen’ må gerne blive lidt karamelliseret og klistre fast til bønnerne. Hæld herefter bønnerne i en skål, top med salt og pres en halv citron udover bønnerne.

Nemt, billigt og lækkert! :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kun til jer - og kun i dag!