Day two in London: Sygt mange bussemænd

Mad, mad, mad: Hjemmebag favoritten!

P9270721

Det er faktisk ikke sjældent, at jeg selv står i køkkenet og bakser diverse ting sammen, for ja, jeg kan godt lave andet end frysepizzaer og opvarme frysemad, selvom man ikke skulle tro det ;) Og så gør man jo gerne en ekstra indsats, hvis man skal tage billeder af det og vise det på bloggen, haha. Det gav mig faktisk præstationsangst, da jeg skulle lave stenalderbrød den anden dag. Selvom sådan noget ikke burde gå galt, så gik det faktisk HELT galt, så dét får I ikke at se.

Knækbrødet her er en gammel favorit, som jeg viste jeg for noget tid tilbage, og som jeg endnu engang har bagt igen. Nu ved jeg godt, at jeg lige skrev, jeg faktisk godt kan lidt at stå i køkkenet og også kan finde ud af det (til tider), men det her er for nemt til, at jeg gider bruge ekstra tid på det. Dette fantastisk lækre knækbrød er lavet af en Finax-færdigblanding, der blot røres med noget olie, smattes på en bageplade og så ind i ovnen. Jeg mener det koster omkring 20 – 25 kroner, men der er altså også til en hel bradepande af lækre knækbrød. Og så er det da lidt hyggeligt :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Day two in London: Sygt mange bussemænd