Daniel Ishøjs madblog
Ej okay, det ville altså være lidt for overkill at starte en madblog, når jeg ikke engang kan finde ud af at koge spaghetti uden at brænde lortet på. Haha. Velkommen til min verden! Jeg kan dog finde ud af at stege frikadeller og og bage en kage. Noget tredje jeg også kan finde ud af at lave er åbenbart megalækker kylling med parmaskinke på en bund af spinat med tilhørende kartofler. Holy mowly!
Det var første gang, jeg lavede retten i går, så jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå. Det gik over alt forventning, og det smagte mindst lige så lækkert, som det ser ud. Et par mails tikkede også ind fra jer med en opskrift, selvom den ikke er noget vildt.
Man skal blot rulle lidt parmaskinke om kyllingen – bacon kan også bruges – stege kyllingen, vende spinaten i lidt vand med salt og olie, presse vandet ud af spinaten og vende kartoflerne på panden (efter de er kogt selvfølgelig). Et voila! Et styk lækker aftensmad på cirka 15 minutter :)
Åh det ser dejligt og sommerligt ud :) MÅMS!